1P
2P
3P

Rrobat e nxehta për kafshë shtëpiake

Rreth Wan Talk

Përqendrohuni te furnizuesit në modë të produkteve për kafshët shtëpiake
0 +
Zona e Mbulimit
0 +
+
Përvojë në industri
0 +
+
Certifikata e Patentave
0 +
+
Stafi Profesional

Drejtues Trendi i Veshjeve të Personalizuara për Kafshët shtëpiake

Këshilla novatore për aksesorët e kafshëve shtëpiake

Fabrika e thurjes Shaoxing Shangyu Kaihang është zgjedhja juaj më e mirë!
03-23
2024
Stilet e ndryshme të projektimit
03-23
2024

Dizajneri i vet, stili i dizajnit është i larmishëm, versioni është i ndryshueshëm.Një shumëllojshmëri metodash thurjeje (shingë, gjilpëra të sheshta, lule të përdredhura...)

shërbim2.jpg
03-23
2024
Mbështetni shërbimet OEM, ODM, OBM
03-23
2024

Ne jemi furnizuesi i caktuar për shumë marka, në mënyrë që të zhvillojmë më shumë biznes me klientët tanë të rinj dhe të vjetër, ne kemi krijuar departamentin tonë të blerjeve dhe dizajnit për dizajne të reja kafshësh shtëpiake.

service3.jpg
03-23
2024
Përmbajtje e pasur e personalizuar
03-23
2024

Stili i personalizueshëm, modeli, ngjyra, materiali, logoja, paketimi, specifikimet e kartonit.

service1.jpg

Lidhjet e Shpejta

Kategoria e produkteve

Të kërkojë një kuotë